top of page

Nya tag mitt i en pandemi


Världen just nu... Ja vad ska man säga? Vaknar varje morgon med en olustig känsla och när jag försökt bearbeta den så inser jag att det framför allt är grundad i den sjuka känslan som ligger i att världen är mitt uppe i en pandemi. Jag hade såna planer för min föräldraledighet och första tiden med Ines. Jag skulle spendera många dagar hos min farmor och farfar som är över 80 och 90år och verkligen ta vara på tiden med dom, skulle åka upp till min mormor i Västerås precis som jag gjorde med Hillevi när hon föddes. Skulle träffa vänner, åka en månad till familjen i London, göra utflykter, ha kalas och fester, barnvälsignelse osv. Men allt är inställt.


Jag har fått jobba massor med mina känslor i år. Och ärligt talat har jag verkligen mått dåligt när det kom till en situation i livet där jag tänkte "Får jag mitt andra barn kommer jag bara vara lycklig". Och ja, jag är så så lycklig över Ines för utan henne hade den här pandemin varit vidrig! Så vi har haft tur men jag önskade så att min föräldraledighet skulle bli något mer.


Jag har haft tid och möjlighet att hinna tänka mycket dock. Vad är det jag verkligen vill i livet? Är det att fortsätta på neonatal IVA? Ska jag plugga en master? Satsa på mina sociala medier och musiken? Har inte landat helt i vad jag känner och tänker, men något har jag kommit på. Det kreativa är A och O för mig. Jag klarar mig inte utan att få vara kreativ då blir vardagen bara grå och jobbig. Så jag vill försöka filma till youtube mer regelbundet, skriva mer här, måla mer och kanske börja sälja några alster här på hemsidan. Och jag vill sjunga mer! Helst varje dag, och kanske lägga upp mer av min musik på youtube. Musik är mitt liv och största intresse men jag visar aldrig upp det på mitt största konto på sociala medier, youtube. Det är lite knasigt egentligen. Så ska försöka satsa på det!


Tack för allt ert stöd. Att ni hör av er och ber mig fortsätta med youtube för att ni saknar mig. Ni anar inte hur mycket det betyder för jag är fortfarande i chock över att ni vill följa lilla mig.


PUSS

bottom of page