top of page

Sin egen kompis

Att va kompis med sig själv. Hela livet har det varit en kamp att acceptera mitt utseende. Försöka leva upp till ett ideal som på många sett är omöjlig för min kroppstyp. Ryggproblem efter att ha hukat mina 180cm för jag inte ville känna mig stor. Började banta första gången som 7åring. Men, just nu känner jag att jag börjar bli snällare mot mig själv. Vågen används inte längre, mat är något som jag äter för att njuta och boosta träningen och träningen är inget måste utan något jag vill göra för jag mår bra av. Vill jag äta godis på en fredag så gör jag det, men är jag inte sugen gör jag det inte ”bara för att det är fredag”. Jag tror inte att man bara kan må bra med BMI under 25 eller en mage utan något att nypa i. Det här året är det inte träningen eller kosten som förändrat mig mest, det är mitt mindset genom all mentalträning som jag i början av året HATADE men som nu blivit en daglig rutin och ett måste. Tror stenhårt på att bli kompis med sig själv först. Sen kommer förändringen! Även om bakslag kommer så finns en grund att stå på med ett självvärde som lyfter! 🙌🏻

bottom of page