top of page

Mamma/dotter matchning

Är det bara jag som älskar att matcha med sina barn? Jag tycker att det finns alldeles för dåligt utbud av kläder som matchar när det kommer till mamma och dotter. När H&M haft det vid något tillfälle har allt sålt slut direkt så jag förstår inte varför man gör en satsning på just det? Min entreprenöriga sida får lust att skapa ett sånt företag bara för att det säkert skulle funka alldeles utmärkt. Men vem orkar de dom två dagarna i veckan man är ledig och då istället jobbar med musiken. Så kan ingen annan ta den stafettpinnen? Hur som haver, jag hittade en sida som heter Patpat och såg en fantastisk baddräkt ala mor och dotter. Jag beställde med otroligt låga förväntningar men när jag fick hem den idag blev jag väldigt positivt överraskad! Superfin och verkar vara bra kvalitet. Hoppas verkligen den sitter fint på mig och på Hillevi också. Kommer säkert komma upp en bild med oss i den framöver.

bottom of page