top of page

Frukost i solsken

Vab dagarna 3 med Hillevi. Albin tog första och jag är inne på nummer två men imorgon blir det dagis igen! Jag försöker att ta vara på stunderna jah vabbar. Ligga och gosa och se en film, rita teckningar eller som idag när hon mår bättre ta på mjukiskläder och sätta sig i solen och äta frukost. Det här med trädgård är GULD och det tycker Hillevi också. Lek i lekstugan, plockar blommor och står och undersöker varje rabatt och vad som kommer upp i form av blommor och blad. 

På lördag har vi gårdsstäd med hela kvarteret och jag ser så mycket fram emot det! I vintras när vi flyttade in såg man aldrig grannarna och det var ingen som gick på gatorna kring husen. Nu hör man barnskratt och lek till sen kväll, folk som krattat bort vinter och höst för att göra plats till våren, grilldoft och grannar som dukar fram sina utemöbler och smatter av gymnastikskor när folk börjar springa i spåret. FANTASTISKT! 


bottom of page