top of page

Narkoman

Asså låt mig ta en stund att prata om socker. Detta ämne jag har en så fruktansvärd hatkärlek till... jag ÄLSKAR socker, men har sockerberoende delux. Jag har sockerfastat sen januari men tog socker i form av godis i lördags. Inga problem! Söndag tillbaka till diet utan problem men idag, jösses vad jag kämpar mot min hjärna! Typ ser godis när jag blundar, kommer på mig själv med att kolla klockan för att se om Ica är öppet än så jag skulle kunna gå och köpa om jag ville. Jag vill inte äta godis men vilket beroende jag har. Man är som en narkoman, avstå helt eller fall tillbaka i skiten helt enkelt. Imorgon ska jag träna och få endorfiner på det sättet för att orka komma igång igen. Sista mötet med min PT i det programmet jag gått i i tre månader som jag hoppas kickar igång mig igen! 

Sov gott, imorgon är en ny dag! 

bottom of page