top of page

Hejdå matlust

Jag vet inte varför. Kanske för att jag inte är helt frisk, kanske för att jag är sjukt trött på kyckling och torsk, eller helt enkelt för att jag är trött... men matlusten är bortblåst! Varm lagad mat går bort och jag är inte riktigt sugen på något men försöker hålla mig till dieten men är svårt att äta tillräckligt mycket av det jag ska äta. Ätit kyckling med lite kvarg inlindad i isbergssallad men tanken på grova grönsaker gör mig illamående. Knaprade på en morot idag men det var usch och fy. Jag är mest törstig och när solen strålade idag unnade jag mig en NOCCOisglass på 20kcal. Den smakade bra! Och barsen funkar när jag inte klarar av att äta något annat, men måste ju få i mig rätt och tillräckligt med kcal för att tappa i vikt så känner mig stressad över att inte ha någon aptit. Hoppas på en bättre dag imorgon! 

bottom of page