top of page

Jag gjorde det!!

Jag hade lovat min PT att till nästa möte utmana mig och göra det värsta jag visste i hälsoväg. För mig är det utan tvekan löpning... jag har skjutit på det och liksom ”väntat in” en bra tid. Dom finns ju inte riktigt. Så igår när Albin kom hem var sista chansen innan mötet. Gick upp till spåret och när jag kommer dit ser jag att det är tecknat av slask som fryst till blank bucklig is. Jag började gråta och kände en ångestklump i magen. Löpning för mig är så starkt förknippad med känslor. Dels pga en idiotisk gymnasitiklärare som mobbade mig för min övervikt i 3 år och inte lät mig springa för ”vi vet både du och jag att det klarar du aldrig”. Så jag fick inte göra coopertest  eller annan löpträning. 

Men vet ni vad! Jag sprang! Lillaspåret på 2,3km men jag sprang! Vid ett par tillfällen fick jag gå då det var så isigt att jag gled ner för backen i spåret men det var isen och inte konditionen som sate stopp och det kändes FANTASTISKT! 

Nu leker jag med tanken på att via jobbet anmäla mig till keps lag inför vårruset. Jag är väl känd för att inte göra saker lagom. Och nu har jag prövat och vet att jag kan faktiskt springa så då kan jag väl lika gärna köra ett lopp oxkså 😂

Här är bilden från instagram igår där ni kan se underlaget jag sprang på. Följ både fru_suu och nudaalltid där jag bara lägger upp kring hälsoresan. 

bottom of page