top of page

Vår du är välkommen

Åh vad jag längtar efter värmen och våren! Jag hade lite pirr i magen i dag när jag såg att det var 2 plusgrader ute. Sen försvann den känslan fort när jag kom till jobbet och fick höra att det skulle bli 14 minusgrader imorgon igen... Varför!?

Jag ser fram emot att kunna matcha och blanda nytt och gammalt i min garderob i år. Jag sparade alla kläder jag tyckte om innan jag fick Hillevi och de har väntat på att jag ska gå ner i vikt och börja använda dom igen. Idag kom jag i en av de näst tightaste jeansen jag hade förut så nu börjar jag kunna ta fram alla plaggen inge. Dock har jag ändrat stil något sen jag bar dom där plaggen så lite nytt har också åkt in. Har dock köpt 2 vårjackor (en rosa bomberjacka och en lång jeansjacka) i XL för det hade jag ju i höstas när jag köpte dom, så är lite rädd att de ska se förstora ut nu. Skulle vilja matcha dom med den här klänningen från Ellos och mina vita Nikeskor! Så fin med knyt bak i ryggen!

bottom of page