top of page

När det bubblar över

För att citera min snart treåring; ”bajsdag”. 

Idag är precis en sån dag. De senaste dygnen har jag sammanlagt sovit 7h. Jag är konstant på jobbet eller så roddar jag för att få ihop livet. Albin har varit sjuk och var på bättringsvägen men fick värsta bakslaget och mådde pyton. Jag var trött från jobbet, åkte direkt till svärföräldrarna där Albin och Hillevi var. Insåg att vi måste hem men hur tusan dl Albin orka med Hillevi också imorgon... ringer jobbet om VAB, de får lite panik för behövdes personal. Försöker ring runt igen och hitta en barnvakt åt en snorig flicka. Sätter Hillevi i bilen och både Albin och hon somnar direkt när bilen börjar rulla mot Linghem. Stannar vid mamma. Hon tar Hillevi imorgon och sen får pappa och brorsan hjälpa till när mamma ska bort. Hon ville ha henne sovandes där inatt då så jag inte kom med henne kl 6 imorgon bitti... lämnar in henne, pussar henne och får ett ”jag älskar dig mamma”. Sen när till bollen igen för att åka hem med sjuklingen storlek större. Så brister det. Storbölar och håller på så i 1 timme. 

Det var långe sen jag var så himla ledsen. Och vet knappt varför!? Men var skönt på något sätt. Såg mello (heja Benjamin) och ska försöka sova för att gå upp vid 5 och jobba igen. Imorgon är en annan dag. Förhoppningsvis ingen bajsdag. 

bottom of page