top of page

Gospeldag

Nu ska jag snart göra i ordning mig för att åka på gospeldag. Vi tränar med en gospelkör i några timmar och sen kör vi en kvällskonsert efteråt. Jag försöker att tagga igång mig lite för är rätt trött. Igår hade vi en heldag på stan med mina svärföräldrar och jag hittade både skor, jeans och en jättefin byxdress. Funderar på att ha något av det idag på konserten. Jag vågade mig även på att köpa knähöga stövlar. jag har tänkt att jag inte kan ha det med mina ben men de jag prövade igår kändes riktigt bra. Tänker mig dom med klänning till. Superfint! Nu måste jag bara hitta lite fancy tillfällen att få klä upp mig på. Igen som vill bjuda in mig på något evenemang eller nått, hehe.

Ha en fantastiskt fin söndag! (Imorgon filmar jag nästa vlogg. Stay tuned!!)

bottom of page