top of page

Ny hälsosammare gladare

Nu har det gått 7 veckor sen jag började på programmet weighttrainer. Jag har sammanlagt tappat 12kg sen starten och mår sååå mycket bättre. Jag är piggare, gladare, lättare och lyckligare. Jag förespråkar att man kan vara lycklig och glad och snygg som tusan oavsett vilken vikt man har eller storlek i kläderna. Att jag mår bättre och är gladare handlar mer om det som hänt i mitt huvud under de här veckorna och inte vad som hänt på vågen. Jag är nu i tillräckligt god form för att få genomföra en IVF när jag vill, jag har gett mig egentid att hitta tillbaka till mig själv och har varit lite Amanda igen och inte bara mamma. Jag älskar min dotter och skulle göra allt för henne, men det tog nästan tre år efter att hon kom till oss för mig att inse att det handlar inte om att vara konstant närvarande varje sekund och försumma sig själv framför hennes intresse, utan att ge mig tid att träna för att sedan komma hem pigg och orka engagera mig i hennes lekar och tankar ger både henne och mig betydligt mer!

Nu ska jag duscha och hämta Hillevi på dagis. Våra vänner Eric och Celina kommer över ikäll på kvällsmat innan jag drar iväg på sista jobbnatten för den här veckan. Sen tar vi HELG!!

bottom of page