top of page

På önskelistan

Jag är väl inte helt ensam om att sukta efter diverse saker så fort lönen trillar in på kontot. Eller va säger jag, jag är alltid sugen på att köpa saker även när ekonomin inte finns. "Fönstershoppa" på internet har blivit lika självklart som att gå in på instagram eller facebook. Här är några av de grejerna jag önskar mig mest nu:

En lampa till min walk in closet

Lampa Almonte 1995kr.

En lekstuga till Hillevi

Klänningar med krage och markerad midja

Gisele 200kr Ellos.se

Snygga pumps

Bice 499kr Ellos.se

Skjortor med roliga delatjer. Speciellt kär i randiga skjortor! Förra året var det bara blårandigt men nu känner jag för att fylla på det rödrandiga förrådet :)

Alisa 244kr ellos.se

Over knee-stövlar att matcha till klänning och oversize jeansejacka i vår!

Knoxville 489kr ellos.se

Enkla ramar i guld för att göra en väg med mina egna tavlor på ovanvåningen.

Borstar från Real Techniques!! Börjar nörda ner mig i alla youtubers som gör fantastiska sminkningar och känner för att fylla på förrådet med mer "verktyg" än produkter för att se hur det påverkar resultatet.

Sköna vardagsklänningar som jag kan ha när jag leker med Hillevi men också när jag ska vara bara "Amanda". Älskar den här modellen från ellos som heter Anni och blir min för 244kr. Tänk er den med en slarvig knut sittandes bland gosedjur läsande saga, och sen med klackar, stora örhängen och slarvig uppsättning för date med Albin. Båda funkar. Denna blir den första att införskaffa från listan. Hoppas innerligt den sitter lika bra som jag vill också!

bottom of page