top of page

Nattjobb och drömmar

I natt jobbar jag första natten av tre den här veckan. Jag tycker det fungerar bra med nattjobb då jag sover bra på dagarna (idag sov jag mellan 23.30-13.15) men min kropp reagerar ofta konstigt på natten. Jag får allergiska reaktioner och blir sjuk så mycket lättare vilket självklart är otroligt irriterande... Men tror mest det handlar om situationen livet är i just nu med en kaos som börjar återgå till det vanliga, ett jobb jag börjar komma in i ordentligt och en dotter på snart 3 år som drar hem diverse dagisbaskilusker. Alla spänningar som släpper gör säkert att jag lättare blir sjuk.

Jag har en dröm. Det finns ju något som triggar igång mig så jag blir alldeles pirrig när det kommer till entreprenörskap och tanken på eget företagande. Får jag drömma helt fritt skulle jag ju vilja ha möjligheten att jobba både inom vården men kanske bara 50% och sen jobba resterande av tiden med musik, konst och sociala medier som youtube och bloggen. Att få vara med och rädda liven på bebisar ena dagen för att spela in vloggar nästa dag. Jag är ju bara 25 och vem vet.. om 10 år kanske jag etablerats mer på båda planen av mina yrkesdrömmar. Only time can tell.

 

bottom of page