top of page

Walk in Closet

Jag är totalt förälskad i min nya garderob!! Den är inte lika storslagen som Jaclyn Hills som flyger runt på youtube, men den är liten, söt och framför allt bara bara min! Jag har stängt in mig och ätit både frukost och kvällsmat där inne. Redigerat youtubevideor och kollat på film. Sen har jag såklart prövat 100 olika outfits och strutar runt i mina klackar som jag är för långt för att äga egentligen.

Jag vill ha in en ny taklampa och belysning vid spegeln. Och så en passande sammetspuff eller stol i stil med en lyxgarderob al´a LA.

Här en senaste vloggen där jag visar er runt i min garderob/lady cave! Ni får också träffa vår älskade lilla Ronja som är vårt senaste familjetillskott. Tanken är att hon ska få en partner till våren och att de tillsammans ska skaffa små söta fluffbollar ihop. Det blir vårt sommarnöje.. att låta våra djur göra barn, hehe. Men tänker att djur är ett perfekt sätt att hjälpa ett barn att lära sig ansvar. Hillevi ska vara med och mata, städa burar och gosa med djuren. Hon är redan jätteduktig med Ronja och behandlar henne med respekt vilket känns så skönt att se!

Idag har jag förövrigt varit på Hillevis första utvecklingssamtal. Tänk att hon är så stor nu! Hon fick mycket beröm och det värmde mammahjärtat, men de sa också att hon har svårt att koncentrera sig längre på en sak.. Undrar vem hon fått det ifrån.. Jag gör ju aldrig tusen saker samtidigt liksom, eller?

bottom of page